Απάντηση Βρεσθένης Θεόκλητου για λογαριασμό

ImageΟ Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος μετά από δημοσίευμα εφημερίδος, πως ΣΔΟΕ και κ. Ζορμπάς ζητούν «Πόθεν Έσχες», για μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό, έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

 

Μετά από σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος «Παρασκευή και 13» προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω τα ακόλουθα:

 

Ευρισκόμενος στο Μαϊάμι με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο Έλληνας ομογενής κ. Πάρης Κατσούφης ζήτησε από τον μακαριστό Χριστόδουλο να του δώσει τραπεζικό αριθμό λογαριασμού ώστε να καταθέσει το ποσό των 100.000 δολαρίων υπέρ των πυρόπληκτων της Ηλείας.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μη έχοντας προσωπικό ή άλλο λογαριασμό πρόχειρο, ζήτησε από εμένα να γίνει η κατάθεση του παραπάνω ποσού σε δικό μου λογαριασμό ώστε να κατατεθούν σε αυτόν προσωρινά τα χρήματα, όπως κι έγινε.

 

Μετά την επιστροφή μας στην Αθήνα (26 Οκτωβρίου 2007), στις 2 Νοεμβρίου 2007 εγώ ο ίδιος έκανα την εκταμίευση των χρημάτων και τα οποία σε συνεννόηση με τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου κατέθεσα στον ειδικό για τους πυρόπληκτους της Ηλείας λογαριασμό της Συνόδου με απόδειξη που απεστάλη στο δωρητή και φυλάσσεται στο αρχείο της Συνόδου και το προσωπικό μου.

 

Ο Βρεσθένης Θεόκλητος

Εμφανίσεις: 71917
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!