Υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι ο Αρχιεπίσκοπος

ImageΜια άτυχη στιγμή είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στην Καλαμάτα, ο οποίος υπέστη κατάγμα έσω σφυρού δεξιού άκρου ποδός.

Πρίν από λίγο η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με ανακοίνωση της αναφέρει:

"Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δε δύναται να χοροστατήσει στην επίσημη Δοξολογία επί τη επετείω της ελληνικής επαναστάσεως του 1821 που τελείται αύριο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, λόγω διαγνωσθέντος κατάγματος έσω σφυρού δεξιού άκρου ποδός που υπέστη σήμερα το πρωί κατά την αναχώρησή του από την πόλη της Καλαμάτας".

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μόλις υπέστη το κάταγμα, αμέσως διεκομίστηκε σε νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες, αργότερα υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση αποκατάστασης σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας.

Τέλος πληροφορίες επίσης λένε πως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μάλλον δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του στο Φανάρι.

Εμφανίσεις: 33855
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!