"Δεν χαρίζουμε σε κανέναν το ένδοξο όνομα Μακεδονία"

ImageΦωτιά ήταν η ομιλία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου κατά την χθεσινή συγκέντρωση από την επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα στο «Παλαί ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε εντυπωσιακή συμμετοχή.

 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος τόνισε πως "Δεν χαρίζουμε σε κανέναν το ένδοξο όνομα της Μακεδονίας", και αλλού υπογράμμισε πως "Όπου Μακεδονία ίσον Ελλάδα και όπου Ελλάδα ίσον Μακεδονία".

 

Στην συνέχεια ο κ. Άνθιμος τόνισε: "Ελλάδα και Μακεδονία μαζί με όλα τα Γεωγραφικά διαμερίσματα της πανένδοξης χώρας μας, ορθώνουν τα τείχη από τις γενναίες καρδιές των παιδιών της και βροντοφωνούν ΌΧΙ. Σε κάθε υποψήφιο επιδρομέα, σε κάθε σφετεριστή του ονόματος και των ιστορικών συμβόλων της Μακεδονίας μας, σε κάθε σχεδιαστή ύπουλων και σατανικών σχεδίων για την διάσπαση και αποδυνάμωση της Ελλάδας".

 

Τέλος να αναφερθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και άλλοι Μητροπολίτες, όπως ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Προκόπιος.
Εμφανίσεις: 64725
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!