Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με Ευριπίδη Στυλιανίδη

ImageΜε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

Για περίπου μια ώρα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συνομιλούσε με τον κ. Στυλιανίδη, για θέματα που αφορούν την Παιδεία και την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στο τέλος της συνάντησης δήλωσε πως "δεν ήταν απλώς μια εθιμοτυπική συζήτηση, αλλά μια συζήτηση εποικοδομητική για θέματα κοινού ενδιαφέροντος".

 

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης από την πλευρά του δήλωσε για την συνάντηση "Μου δόθηκε η ευκαιρία να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Αρχιεπίσκοπο, στο νέο του ρόλο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Συζητήσαμε κυρίως για την μεθοδολογία με την οποία θα συνεργαζόμαστε και δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως. Τώρα το επόμενο διάστημα βεβαίως, ό,τι ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί θα έχουμε συστηματική συνεργασία για να μπορούμε να το βάλουμε μπρος".

Τέλος ο κ. Στυλιανίδης ερωτηθείς αν συζήτησε με τον Μακαριώτατο, για το νομοσχέδιο για την Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη δήλωσε " όχι δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα". 


Εμφανίσεις: 40519
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!