"Έχουν θορυβηθεί πολλοί απο την κατάθεση μου"

ImageΣε πρωινή εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA μίλησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, κάνοντας λόγο πως "κατέθεσα στον ανακριτή τρισήμισυ ώρες και παρέδωσα φάκελο με επώνυμες και ανώνυμες επιστολές".

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην συνέχεια δήλωσε πως "από την κατάθεση μου έχουν θορυβηθεί πολλοί", δίνοντας έτσι να εννοηθεί πως ο κ. Χρυσόστομος έχει στα χέρια του σοβαρά στοιχεία, τα οποία προσκόμισε και στην Εισαγγελέα.

 

Επίσης ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο ελεύθερης συμβίωσης που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζοντας "Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται να θεραπεύσει εκκρεμότητες αστικού και οικογενειακού δικαίου, αλλά θα ξεφουσκώσει κι αυτό. Η Εκκλησία θα συνεχίσει να δίνει τη μαρτυρία της μέσω του μυστηρίου του γάμου".

 

Τέλος ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος είχε διαφορετική άποψη από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, περί νόμιμης πορνείας τονίζοντας πως είναι "ανεδαφικό να μιλάς για πορνεία και μοιχεία σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία"
Εμφανίσεις: 46274
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!