Φουρλεμάδης: "Με το καλό να έρθουν οι ελεγκτές"

Image
Ο κ. Φουρλεμάδης
Επί μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου πολλοί εκ των Ιεραρχών ζητούσαν να γίνει οικονομικός έλεγχος στην Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη», τελικά αποφασίστηκε χθες στην 2η Συνεδρία της Δ.Ι.Σ υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄.

 

Η Δ.Ι.Σ αποφάσισε χθες την έρευνα πάντων των αφορώντων της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύης», από τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιο.

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Ι.Σ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, τόνισε στους δημοσιογράφους πως "Ο έλεγχος που θα γίνει μπορεί να αποδείξει ότι όλα είναι τέλεια, οπότε λέει κανείς γιατί να τον αλλάξουμε τον Διευθυντή".

 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Γενικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη» κ. Δημήτριος Φουρλεμάδης, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου δήλωσε: "Με το καλό να έρθουνε οι ελεγκτές. Πιστεύουμε ότι έτσι θα προβληθεί και η κοινωνική δουλεία που κάνουμε εδώ".

 

Επίσης από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα δήλωσε: " Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή αρχή.Ζητούμε διαφάνεια.Δεν μπορεί να υπάρχει διαχείριση χωρίς έλεγχο".

 

Τέλος ο κ. Χρυσόστομος, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για χρήματα που κρατάει στα ταμεία της η «Αλληλεγγύη» τόνισε: "Εκείνος γράφει στην απάντηση, ότι κρατάει τα λεφτά, γιατί θα τα χρειαστεί για αγωγές και για εξώδικα, ε! θα ρωτήσετε εκείνον".

Εμφανίσεις: 113566
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!