Ναυπάκτου: "Εγώ δεν μπορώ να κρίνω Αρχιερείς"

ImageΓια το θέμα του Σκοπιανού ρωτήθηκε σήμερα στα Ιωάννινα και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος βρέθηκε εκεί με αφορμή τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Θεόκλητου.

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος δήλωσε όσο αφορά το Σκοπιανό, αλλά και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου μετά από ερωτήση δημοσιογράφων τα εξής:

 

«Εγώ δεν μπορώ να κρίνω και ποτέ δεν έκρινα αρχιερείς. Το θέμα αυτό είναι εθνικό θέμα, είναι κοινωνικό, πολιτικό και διπλωματικό. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι κυρίως επικεντρώνεται στο διπλωματικό στοιχείο. Εμείς οι κληρικοί δεν ξέρουμε από διπλωματία και επειδή δεν ξέρουμε από «παγίδες» της διπλωματίας, γι’ αυτό δεν πρέπει να ασχολούμαστε με διπλωματικά ζητήματα. Νομίζω, ότι οι πολιτικοί αγαπούν την πατρίδα τους και κανένας πολιτικός δεν είναι προδότης. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη χώρα μας».
Εμφανίσεις: 74109
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!