Χρόνια πολλά στον Ιωαννίνων είπε ο Αρχιεπίσκοπος

ImageΣτην πόλη των Ιωαννίνων συμφώνα με πληροφορίες της "Romfea.gr" βρίσκεται ανεπίσημα από χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄, προκειμένου να ευχηθεί στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Θεόκλητο χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κ. Θεόκλητο, παρουσία και άλλων Μητροπολιτών όπως του Μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνατίου, του Χαλκίδος κ. Χρυσόστομου, του Κορίνθου κ. Διονύσιου και του Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου.

 

Επίσης να αναφερθεί πως ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος με τον Αρχιεπίσκοπο έχει μακρά σχέση φιλίας, και ήταν από τους ενεργούς υποστηρικτές του Αρχιεπίσκοπου στις μέρες της εκλογής.

 

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε για ακόμη μια φορα σε ερωτήση δημοσιογράφων για την ΠΓΔΜ το εξής: " Η Εκκλησία παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον και με αγωνία όλα αυτά τα θέματα, τα εθνικά μας θέματα. Η Εκκλησία, πρέπει να ξέρετε, ότι αφουγκράζεται και την αγωνία, αλλά και τους πόθους του λαού μας γιατί είναι ζυμωμένη με το λαό. Σε κάθε περίπτωση θα ενεργήσουμε με σύνεση και με σοβαρότητα, όπως πρέπει"

Εμφανίσεις: 77309
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!