Αφαίρεση ασκητικού υγρού εξετάζουν οι γιατροί

ImageΠαρόλο που ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος έχει εκφράσει την επιθυμία

να μην εισαχθεί σε κάποιο νοσοκομείο, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο για αφαίρεση του ασκητικού υγρού.

 

Στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου μας πληροφόρησε πριν από λίγο πως ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος επικοινωνεί κανονικά με όλους, έχει διαύγεια πνεύματος, απλά είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του λόγω αδυναμίας.

 

Το ασκητικό υγρό που έχει συσσωρευτεί στην κοιλιακή χώρα, δημιουργεί έντονο αναπνευστικό πρόβλημα στον Μακαριώτατο, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να του χορηγούν οξυγόνο, γι΄αυτό σας ενημέρωσε άμεσα η Romfea.gr από χθες.

 

Όσο αφορά την όρεξη του για φαγητό έχει μειωθεί, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που θα χρειαστεί να του χορηγηθεί τροφικός ορός.

 

Μητροπολίτες που βρέθηκαν στο Άργος για τον εορτασμό της υποδοχής των ιερών λειψάνων του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους, είχαν το μυαλό τους παρόλο τον εορτασμό στον Αρχιεπίσκοπο.

 

Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ερωτηθείς για τον Αρχιεπίσκοπο: « η βοήθεια και η Χάρις του Αγίου Πέτρου Άργους, να επισκιάζει όλους λαϊκούς και κληρικούς, μα πρωτίστως τον Μακαριώτατο».

 

Επίσης και ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ερωτηθείς περί σεναρίων διαδοχής τόνισε πως, «είναι μεγάλη ντροπή τέτοιες ώρες να συζητάμε τέτοια πράγματα».

 

Τέλος για τα σενάρια διαδοχής μίλησε και ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος ανέφερε μια παροιμία και συνέχισε πως «είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σενάρια διαδοχής».
Εμφανίσεις: 59057
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!