Απολογισμός Εράνου Αγάπης Ι.Α.Α

ImageΣτο πλαίσιο του ετησίου Εράνου της Αγάπης, που διεξήγαγε η Γενική Διεύθυνση Χριστιανικής Αλληλεγγύης

της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2007, διατέθηκαν κουπόνια συνολικής αξίας 1.025.122,00 ευρώ.

 

Το ως άνω ποσό που συγκεντρώθηκε από τα 152 Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία της Ι.Α.Α., χάρη στην πολύτιμη συμβολή 5.000 εθελοντών, είναι αυξημένο κατά 2,23% σε σύγκριση με το ποσό που είχε συγκεντρωθεί το έτος 2006.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα του εν λόγω Εράνου υποστηρίζεται μία σειρά έργων αγάπης που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την παροχή στέγης, διατροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε υπερήλικες, κατάκοιτους, άτομα με ειδικές ανάγκες, ορφανά παιδιά και άλλους εμπερίστατους αδελφούς μας και την καθημερινή σίτιση και ένδυση αστέγων, απόρων, μεταναστών και προσφύγων, και γενικά η ενίσχυση του ευρύτατου φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.
Εμφανίσεις: 85593
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!