ΠΟΒΕΚ: Η Εκκλησία πιέζει για αυξήσεις των ενοικίων

det katastimata5Σοβαρές καταγγελίες εναντίον της Εκκλησίας της Κύπρου ότι ασκεί πιέσεις για αυξήσεις των ενοικίων, διατύπωσε η ΠΟΒΕΚ.
 

Εκπροσωπώντας 165 χιλιάδες βιοτέχνες και καταστηματάρχες η ηγεσία της ΠΟΒΕΚ ανέφερε ότι δεν ανέμενε τέτοια στάση από την Εκκλησία και κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες, ώστε οι πράξεις να απηχούν τις εξαγγελίες για στήριξη της οικονομίας του τόπου.


Οι δηλώσεις έγιναν σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της συζήτησης στη Βουλή, την Πέμπτη πρότασης Νόμου για μείωση των ενοικίων κατά 25%.
 

Η ΠΟΒΕΚ κατήγγειλε επίσης ότι καταβάλλεται προσπάθεια από συγκεκριμένους κύκλους που εξυπηρετούν είτε προσωπικά είτε διαπλεκόμενα συμφέροντα να εκφυλίσουν και να εξουδετερώσουν τη νομοθετική ρύθμιση των ενοικίων.

Η ηγεσία των καταστηματαρχών προειδοποιεί ότι θα αντιδράσει δυναμικά εάν δεν λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις από τη νομοθετική εξουσία.

Εμφανίσεις: 237941
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!