Θησαυρίζουν στο όνομα της Ι.Μ. Πάφου (ΒΙΝΤΕΟ)

pafou-georgios

Του Πέτρου Μελαίση

Δεν άφησαν κοινότητα και ενορία που δεν επισκέφθηκαν. Στο ένα χέρι κρατούσαν φωτογραφίες παιδιών που δήθεν πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και ζητούν βοήθεια και στο άλλο χέρι κρατούσαν πλαστογραφημένη ανακοίνωση της ιεράς μητρόπολης Πάφου ως επιβεβαίωση των αγνών υποτίθεται προθέσεων τους.

Εκμεταλλευτήκαν στο έπακρο την ευαισθησία των πολιτών και εξασφάλισαν με την μέθοδο του εράνου αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Γεώργιος είπε ότι πληροφορήθηκε το γεγονός από ιερείς της μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου.

Ο Μητροπολίτης Γεώργιος είπε ότι η πλαστή εγκύκλιος που επιδείκνυαν ξεγελούσε τους πιστούς που πρόθυμα έδιναν χρήματα με σκοπό όπως νόμιζαν να στηρίξουν οικονομικά παιδιά που είχαν ανάγκη ώστε να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Στην πλαστή ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι επιβάλλεται οι πιστοί να βοηθούν γιατί όπως παραπλανητικά τονίζουν μπορεί να είναι το παιδί ή το εγγόνι σας και είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι παραμένουμε άνθρωποι.

Η Αστυνομία όπως πληροφορούμαστε έχει περιγραφές των υπόπτων και σύμφωνα με μαρτυρίες πιθανόν στην όλη πλεκτάνη να εμπλέκονται και γυναίκες.

Εμφανίσεις: 41516
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!