Κύκκου Νικηφόρος: "Η Κύπρος κινδυνεύει από το δημογραφικό"

ImageΟι Χριστιανικοί Σύνδεσμοι Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας διοργάνωσαν σήμερα ημερίδα στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η οικογένεια ως θεόσδοτος θεσμός και η κρίση που διέρχεται σήμερα».

«Η Κύπρος πραγματικά κινδυνεύει. Πέραν από την τουρκική απειλή, το μέγιστο πρόβλημα είναι το δημογραφικό. Η υπογεννητικότητα του Κυπριακού Ελληνισμού κατήλθε σε ανεπίτρεπτα επίπεδα που απειλούν τον πληθυσμό με προοδευτική μείωση, αντί της επιβαλλόμενης αύξησης ώστε σήμερα να αντιμετωπίζεται μέγα πρόβλημα της επιφαινόμενης βιολογικής του εξαφάνισης», ανέφερε ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας Ανδρούλα Πετρίδου.

Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.
Εμφανίσεις: 89280
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!