Ρεπουμπλικανός Βουλευτής στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

5308Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, δέχθηκε την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011, τον Ομοσπονδιακό Βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος κ. Michael Grimm, συνοδευόμενο από την Ελληνικής καταγωγής Πολιτειακή Βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος κα. Nicole Malliotakis.

Κατά τη συνάντηση Ο Μακαριώτατος, αφού καλωσόρισε τον κ. Grimm και τη συνοδεία του  στην Κύπρο και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Εθνικό μας πρόβλημα και περιέγραψε στον κ. Grimm την καταστροφή της Θρησκευτικής μας κληρονομιάς στις κατεχόμενες περιοχές και την καταπάτηση των Θρησκευτικών μας ελευθεριών από τις κατοχικές δυνάμεις.

Ο κ. Grimm εξήγησε ότι κατανοεί τα συναισθήματα του Κυπριακού λαού για την καταστροφή των Θρησκευτικών του μνημείων γιατί και ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα κατεχόμενα και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την καταστροφή που υπόκεινται τα μνημεία αυτά.

Ο κ. Grimm δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να πληροφορήσει τα Μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου για την Τουρκική εισβολή και κατοχή της νήσου μας, αλλά και για την καταστροφή της Θρησκευτικής μας κληρονομιάς.

arxiepiskopos-kiproy-vouleutis

Εμφανίσεις: 31423
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!