Στην Ιορδανία μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

ImageΓια την Ιορδανία αναχωρεί αύριο η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Βασιλιά του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας Αμπτουλλάχ Β΄ τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011, ύστερα από πρόσκληση του Ιορδανού Βασιλέα.

Τον Μακαριώτατο θα συνοδεύουν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιορδανίας στην Κύπρο Μιχάλης Λεπτός και ο Διάκονος Κυπριανός Κουντούρης, ενώ κατά τη συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας θα παρευρίσκεται και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος αναμένεται να επιστρέψει στο νησί την Τρίτη, 23 Αυγούστου, συνοδευόμενος από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης Αρίσταρχο και τον Αρχιδιάκονο Αθανάσιο, καθώς επίσης και από τον Λουθηρανό Επίσκοπο Μουνίμπ Γιουνάν, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση των Προέδρων του Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας.

Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας μαζί με τη συνοδεία του και ο Λουθηρανός Επίσκοπος θα αναχωρήσουν από την Κύπρο αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

 

Εμφανίσεις: 71300
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!