Αρχιεπίσκοπος Κύπρου "Η Εκκλησία πορεύεται ειρηνικά και υπάρχει ομόνοια"

Image"Η Εκκλησία πορεύεται ειρηνικά με αγάπη και υπάρχει μια ομόνοια που ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε", δήλωσε τη Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος B', ο οποίος παρευρέθηκε το μεσημέρι στο γεύμα που παρέθεσε ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος για την αγάπη και ομόνοια που επικρατεί στους κόλπους της Εκκλησίας και εξέφρασε την ευχή «όπως πάμε εμείς, να πηγαίνει και η πολιτεία, γιατί θα ήταν προς το συμφέρον του κυπριακού λαού».

Κληθείς να σχολιάσει τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ανέφερε «δεν μπλέκομαι μέσα σε αυτά τα θέματα, δεν είναι δουλειά δική μου».

Χθες το πρωί, τελέστηκε στη Μητρόπολη Λεμεσού συλλείτουργο με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεου, εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, του Μητροπολίτη Ναυκράτιδος Κύριλλου, εκ μέρους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, του Μητροπολίτη Κωνσταντίας Βασίλειου, του Χωροεπίσκοπου Λήδρας Επιφάνιου και του Χωροεπίσκοπου Αμαθούντος Νικόλαου.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Λεμεσού δέχθηκε τις ευχές του κλήρου και του λαού για την ονομαστική του εορτή, και παρέθεσε γεύμα στους ιεράρχες.

Εμφανίσεις: 71315
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!