Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαϊας στην Ρωσία

Image

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας από τις 11 – 17 Οκτωβρίου 2010, θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας Κύπρου στους εορτασμούς που διοργανώνει το Πατριαρχείο Μόσχας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 325 χρόνων από την ίδρυση της Θεολογικής Σχολής του Πατριαρχείου.

Οι εορτασμοί θα γίνουν στην Ιερά Λαύρα του Αγίου Σεργίου του Ράντονεζ, στα πλαίσια των οποίων θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Εκκλησία και Εκπαίδευση».

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο Πανιερώτατος θα αναγνώσει χαιρετισμό της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Επιστέγασμα των εορτασμών θα είναι η τέλεση πανηγυρικού Συλλειτούργου, στο οποίο θα προεξάρχει η Α.Μ. ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και θα συλλειτουργήσουν Αρχιερείς, απόφοιτοι της Σχολής, στον κατάλογο των οποίων συγκαταλέγεται και ο Μητροπολίτης Ταμασού.

Εμφανίσεις: 97822
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!