Στην Πόλη (τελικά) ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος

ImageΦθάνει τελικά αύριο το πρωί στην Κωνσταντινούπολη ο Κύπρου Χρυσόστομος, για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ειρηνική επίσκεψη του στον Οικουμενικό θρόνο, παρά τις δυσκολίες οι οποίες προέκυψαν από τον αποκλεισμό του στις Βρυξέλλες, εξαιτίας του νέφους που προκλήθηκε μετά την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και το κλείσιμο αεροδρομίων σε όλη την Ευρώπη.

Η υπομονετική επιμονή του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου καρποφόρησε και έτσι νωρίς το πρωί της Κυριακής 18 Απριλίου θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να μετάσχει στο συλλείτουργο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Μυροφόρων.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα ταξιδέψει με ιδιωτική πτήση από την Βαρκελώνη της Ισπανίας, στην οποία μετέβη οδικώς από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επισκέψεως το μεσημέρι θα παρατεθεί επίσημη τράπεζα στην Ιερά Μονή, ενώ το βράδυ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα υποδεχθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ: Επίσκεψη - Καθυστέρηση

Image

Εμφανίσεις: 78312
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!