Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Κύπρου στη Ζάκυνθο

ImageΜετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου, ο Προκαθήμενος της  Εκκλησίας

της Κύπρου, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ζάκυνθο,  για να παραστεί στις σχετικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν εκεί, προς τιμή  του οικείου Μητροπολίτου.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Ελλάδα,  θα συνδυάσει και επίσκεψη στο Νομό Ηλείας, τη Δευτέρα 16η  Νοεμβρίου.

 

Στην Ηλεία ο Μακαριώτατος θα έχει την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται με την οικονομική βοήθεια της Εκκλησίας της Κύπρου στις πυρόπληκτες περιοχές.

 

Τα έργα, που χρηματοδοτεί η Εκκλησία της Κύπρου είναι η ανέγερση του βρεφονηπιακού Σταθμού στο Καράτουλα και ανακατασκευές των πυρόπληκτων Εκκλησιών στο Χρυσοχώρι και την Αρχαία Πίσα.

 

Προς το σκοπό αυτό, ο Μακαριώτατος  θα αναχωρήσει από την Κύπρο, το Σάββατο 14η  Νοεμβρίου, με προορισμό την Ζάκυνθο και θα επιστρέψει την Τετάρτη 18η Νοεμβρίου.

 

Τον Μακαριώτατο θα συνοδεύουν οι Θεοφιλέστατοι Χωρεπίσκοποι Καρπασίας κ. Χριστόφορος και Χύτρων Λεόντιος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Ιερώνυμος Πυλιώτης και ο Διευθυντής του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου κ. Ιωάννης Χαριλάου. 
Εμφανίσεις: 45015
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!