Η Μητρόπολη Μαντινείας συμμετέχει στο πρόγραμμα "Ολοι μαζί μπορούμε"

mantinΕίναι γνωστό ότι, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΪ» και άλλα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα με την επωνυμία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», συνεχίζεται η εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και τροφίμων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας.

Η κίνηση αυτή θα επεκταθεί και στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, από τις 10 το πρωΐ μέχρι τη 1 το μεσημέρι, η κίνηση αυτή θα λάβει χώρα στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας στην Τρίπολη και μάλιστα στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναού Αγίου Βασιλείου.

Πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: Κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bag) καθώς και ρουχισμό (παλτά, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια για βρέφη κ.λ.π.)

Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα μέσα σε σακκούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Περιμένουμε λοιπόν την ευγενική αυτή αρωγή και προσφορά εκ του περισσεύματος η εκ του υστερήματος του ευλογημένου ποιμνίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που αποβλέπει στην ανακούφιση του πόνου των εμπεριστάτων και δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας.

Πληροφορίες τηλ.2710-222446 

Εμφανίσεις: 22658
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!