Παντοπωλείο Αλληλεγγύης από την Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

spiti-agaphs"Παντοπωλείο Αλληλεγγύης" θα λειτουργήσει και στην Καρδίτσα, με την συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος.

Η ανάγκη είναι δεδομένη και διαγνωσμένη μήνες τώρα, αφού εκατοντάδες συμπολίτες ζουν καθημερινά τον εφιάλτη του υποσιτισμού και της εξαθλίωσης.

Μιλώντας στην πρωινή ζώνη του Δικτύου Θεσσαλίας ο π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Aρχιερατικός Eπίτροπος, επεσήμανε ότι η εκκλησία ένα επιφορτιστεί με ένα δύσκολο έργο, διότι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης είναι παρά πολλοί και το παντοπωλείο αλληλεγγύης θα κάνει μια προσπάθεια να καλύψει όσες περισσότερες οικογένειες γίνεται.

Την ευθύνη διανομής των τροφίμων θα έχουν οι εφημέριοι της κάθε ενορίας, οι οποίοι γνωρίζουν τις αναξιοπαθούσες οικογένειες.

Το Παντοπωλείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί την Πέμπτη, στο «Σπίτι της Αγάπης» σε πρώτη φάση, αφού ο στόχος είναι να βρεθεί ένας καταλληλότερος και μεγαλύτερος χώρος.

Εμφανίσεις: 33276
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!