Ιατρείο Κοινωνικής Αντίληψης εγκαινιάζει η Μητρόπολη Σερρών

serres

Η τοπική μας Εκκλησία μέσα στα πλαίσια του ευρύτερου φιλανθρωπικού, κοινωνικού και σωστικού της έργου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών, προχωρούν στην ίδρυση και λειτουργία μίας ακόμη σημαντικής κοινωνικής και φιλανθρωπικής δραστηριότητας, αυτής του Ιατρείου Κοινωνικής Αντίληψης.

Η νέα αυτή δράση με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αποσκοπεί στην δωρεάν παροχή ιατρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε απόρους και εμπεριστάτους συμπολίτες μας, που πλήττονται από την φτώχεια και επιπλέον αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Τα εγκαίνια του Ιατρείου Κοινωνικής Αντίληψης θα γίνουν από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Θεολόγο και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτα Καλώτα την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου ε. ε. στις 11 το πρωί, ενώ η λειτουργία του θα ξεκινήσει από της Δευτέρας 19 Μαρτίου ε. ε. σε καταλλήλως διαμορφωμένο χώρο του ισογείου του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην πόλη των Σερρών (Ν. Νικολάου 21, τηλ. 23210 53765).

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αντίληψης θα λειτουργεί με εθελοντές ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών ως εξής: κάθε Δευτέρα (Γεν. Ιατρική: 1:00 μ.μ. -3:00 μ.μ.), (Παθολόγος: 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.), Τρίτη (Παιδίατρος: 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.), Τετάρτη (Παθολόγος: 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.), (Γεν. Ιατρικής: 3:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.) και Παρασκευή (Καρδιολόγος: 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.). Παράλληλα θα λειτουργεί και δίκτυο ιατρών που θα δέχονται δωρεάν στο ιατρείο τους ασθενείς που χρήζουν περαιτέρω ιατρικής βοήθειας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, τα οποία και θα κατατίθενται απευθείας στο γραφείο του Κοινωνικού Ιατρείου είναι τα εξής: 1. Υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου περί της οικονομικής του κατάστασης θεωρημένη από την οικεία Δ.Ο.Υ. (το ειδικό έντυπο θα παραλαμβάνεται από το γραφείο του Κοινωνικού Ιατρείου). 2. Βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. (εφ’ όσον υπάρχει), 3. Το Δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας η διαβατηρίου και 4. Έκθεση του εφημερίου.

Εμφανίσεις: 41724
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!