Ενισχύονται με τρόφιμα τα συσσίτια της Ι.Μ. Κυδωνίας

damaskinos1Την κοινωνική του ευαισθησία έδειξε για ακόμα μια φορά ο προμηθευτικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός ΙΝ.ΚΑ., προσφέροντας στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, τρόφιμα αξίας 10.000€, τα οποία θα διανεμηθούν στα συσσίτια που διοργανώνει η Μητρόπολη.

Η ευγενική αυτή κίνηση, έρχεται σε μια συγκυρία όπου όλο και περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση ακόμα και των στοιχειωδών τους αναγκών, με  αποτέλεσμα να απευθύνονται στα συσσίτια της Μητρόπολης για την διατροφή τους, κάτι που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην προσφορά αυτή των ΙΝ.ΚΑ.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που τα ΙΝ.ΚΑ. επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αφού νωρίτερα είχαν προσφέρει τρόφιμα αξίας 20.000€ στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Σημειώνεται ότι στις 4 Απριλίου, η ΝΤ θα διοργανώσει τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα κατευθυνθούν για την αγορά απαραίτητων υλικών για την καλύτερη λειτουργία τους.


Εμφανίσεις: 23678
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!