Κόντα στους εργαζομένους της Αχαϊκής η Ι.Μ. Πατρών

patron1Μετά την ανάκληση άδειας της λειτουργίας της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας και την επίσκεψη εκπροσώπων των εργαζομένων στον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε την συμπαράστασή της.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Με βαθύ προβληματισμὸ πληροφορηθήκαμε την ανάκληση της αδείας λειτουργίας της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τραπέζης. Με τὴν απόφαση αυτὴ πλήττεται ἡ τοπικὴ αγορὰ για μια ακόμη φορά, μάλιστα σε μιά εποχὴ μεγάλης οικονομικής κρίσεως."

"Πιστεύομε ότι ἡ Αχαϊκὴ Τράπεζα πρέπει να παραμείνῃ σε λειτουργία για το καλό της τοπικής κοινωνίας καὶ την στήριξη της τοπικής
οικονομίας", συνεχίζει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Επίσης αναφέρει: "Η Ιερὰ Μητρόπολη Πατρών σὺν τοις ἄλλοις εκφράζει την στήριξή της στους εργαζομένους στην Αχαϊκὴ Τράπεζα καὶ ευελπιστεί ότι τελικώς οι άνθρωπο αὐτοὶ που τόσα χρόνια δουλεύουν στὴν Τράπεζα, δὲν θὰ βρεθούν στὸ δρόμο."

Τέλος, η Μητρόπολη παρακαλεί τὸν κ. Διοικητὴ της Τραπέζης της Ἑλλάδος να επανεξετάσῃ τὸ όλο θέμα, ώστε νὰ δοθεί η δυνατότης να συνεχισθεί η λειτουργία της Αχαϊκῆς Συνεταιριστικής Τραπέζης».

Εμφανίσεις: 25023
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!