Η Μητρόπολη Γουμενίσσης εγκαινίασε την ιματιοθήκη στην Αξιούπολη

094

Την Κυριακή 25 Μαρτίου έγιναν τα εγκαίνια της ιματιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης με την επωνυμία «Η γωνιά της ελπίδας», σε κατάλληλα διαρρυθμισμένη ευρύχωρη αίθουσα στο ισόγειο του ιερού ναού Παναγίας-Άξιόν Εστι Αξιούπολης.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος. Απευθύνθηκε στους συντελεστές αυτής της συλλογικής προσπάθειας, στην κληρικολαϊκή στελέχωση των τριών μεγάλων Ενοριών, με οργανωτικούς συντελεστές τον Αρχιμ. Δωρόθεο Πάπαρη (ποιμαντικά υπεύθυνο για την Αξιούπολη και το Πολύκαστρο) και ιδιαίτερα τον εφημέριο της Ενορίας π. Ιγνάτιο, που και αυτός ανταποκρίθηκε ολοπρόθυμα στην πρόσκληση.

Μεταξύ των παρόντων και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης. Τα ιμάτια για όλες τις ηλικίες, από τα μωρά μέχρι τους ωρίμους, είναι περιμετρικά κατανεμημένα, θεατά και επιλέξιμα για κάθε ενδιαφερόμενο, σε μία από τις ωραιότατες αίθουσες του πολυδυναμικού ποιμαντικού κέντρου.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια στην ομάδα χειροσφαίρισης των κοριτσιών Α.Σ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθούν στην κατανομή του υλικού, με την καθοδήγηση του ιερέα του ναού και της κ. Κυριακής Χαραλαμπίδου. Θα προσφέρονται στους αποδεδειγμένα έχοντες ανάγκη από όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεως, με συστατικό σημείωμα του Εφημερίου της Ενορίας τους.

Η ιματιοθήκη θα είναι ανοικτή κάθε Τετάρτη απόγευμα, 5.30-7.00 και το πρωί της Κυριακής μετά τη θ. Λειτουργία.

061

Εμφανίσεις: 40423
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!