Επίσκεψη Αναγνωστών στον Μητροπολίτη Λαρίσης

anagnostes-ston-larisis

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος, στα πλαίσια της Ποιμαντικής των Αναγνωστών και των Ιεροπαίδων που διακονούν στις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας, κάλεσε όλους τους νέους και τους απηύθυνε παραινέσεις και πατρικές συμβουλές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους Αναγνώστες για την ενεργή παρουσία τους στη Θεία Λατρεία, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι είναι "οι φερέλπιδες νέοι και το καύχημα της τοπικής μας Εκκλησίας".

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε πασχαλινές ευλογίες στα παιδιά και ως αντίδωρο τα αυριανά στελέχη της Μητροπόλεώς μας έψαλαν τη φήμη του Επισκόπου μας, χαρίζοντάς του μία πνευματική ανάσα στην κόπωση των δύσκολων ημερών.  

Λαρίσης Ιγνάτιος: Κανένα σπίτι χωρίς τα αναγκαία για το Πασχαλινό τραπέζι

Η έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, μέσω της εγκυκλίου που αναγνώσθηκε σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς μας για συγκέντρωση τροφίμων,  ώστε κανένα σπίτι να μη στερηθεί τα αναγκαία για το Πασχαλινό τραπέζι, εισακούστηκε από τους πιστούς, παρόλο που οι οκονομικές δυσκολίες είναι μεγάλες για όλους τους ανθρώπους.

Η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς 3200 δέματα δόθηκαν σε όλη την Ιερά Μητρόπολη, τα οποία ανακούφισαν τους πάσχοντες αδελφούς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση των πιστών και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο της τοπικής Εκκλησίας, ευχαριστεί όλο το ποίμνιο που προσέφερε τα τρόφιμα, τους Ιερείς και τα μέλη των Φιλοπτώχων Ταμείων που εργάστηκαν μαζί με τους συνεργάτες τους και κοπίασαν όλες αυτές τις ημέρες, ώστε η Εκκλησία να δείξει για ακόμη μια φορά και το φιλανθρωπικό της πρόσωπο.

torfima-larisi

Εμφανίσεις: 31039
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!