Εγκαίνια παιδικού σταθμού με την συμβολή της Ι.Μ. Κώου

koou-stathmos

Παρουσία του Μητροπολίτη, του Δημάρχου, των Περιφερειακών Συμβούλων Ειρήνης Σβύνου και Δέσποινας Μουτάφη, Δημοτικών Συμβούλων, μελών του Τοπικού Συμβουλίου Αντιμάχειας, του τ. Δημάρχου Ηρακλειδών κ. Ντίνου Παπανικολάου και αρκετών κατοίκων της περιοχής, έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού στην Αντιμάχεια.

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον κ. Ν. Παπανικολάου και τις προηγούμενες Δημ. Αρχές Ηρακλειδών για τις ενέργειες που έκαναν για την συντήρηση του συγκεκριμένου κτιρίου, ενώ έκανε ειδική αναφορά για την αρωγή και τις προσπάθειες της κ. Ντίνας Φιλιππάκη, αλλά και του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο Μητροπολίτης, εξέφρασε το «παράπονό» του προς τον Δήμαρχο, διότι ξέχασε να αναφερθεί στην συνεισφορά της εκκλησίας, για την συντήρηση του συγκεκριμένου κτιρίου, που έγινε με την συνδρομή ομογενών και των παππού του κ. Ντίνου Παπανικολάου.

paidikos.ko2jpg

paidikos.ko

Εμφανίσεις: 31004
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!