Κριτική Πειραιώς στα κόμματα που θέλουν χωρισμό με την Εκκλησία (ΦΩΤΟ)

agia-triada14

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 η εορτή της Πεντηκοστής, όπου εορτάζει ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων, συγχοροσταντούτος του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στην ομιλία του άσκησε κριτική σε κόμμα που στο πρόγραμμα του κάνει λόγο για έναρξη διαβούλευσης διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας.

"Τα κόματα που επιδιώκουν τον χωρισμό Εκκλησίας και Ένθους, ουσιαστικά αρνούνται την ίδια την κοινωνία του Έθνους των Ελλήνων με την Θεία Χάρη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

Επίσης πρόσθεσε: "Όποιος αρνείται την θεία χάρη ιστορικά, ουσιαστικά βρίσκεται αδελφομένος με την παράνοια, την ανισορροποία, το έγκλημα, την τρομοκρατία και τον θάνατο".

Να αναφερθεί ότι στη συνέχεια τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορωνείας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Τέλος παρουσία εκατοντάδων πιστών και παρουσία του πολεμικού ναυτικού, τελέστηκε λιτανεία της Ιεράς Εικόνος στους δρόμους του Πειραιά.

agia-triada

agia-triada2

agia-triada5

agia-triada6

agia-triada7

agia-triada11

agia-triada10

agia-triada13

agia-triada15

agia-triada17

agia-triada18

agia-triada20

Εμφανίσεις: 39648
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!