Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εορτές στην Ι.Μ. Αγ. Τριάδος Τούμπας

0-zixnon

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθος προσκυνητών ολοκλήρωθηκαν οι τετραήμερες πανηγυρικές και λατρευτικές εορτές της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Τούμπας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου.

Συγκινητική και εντυπωσιακή ήταν και φέτος η παρουσία των πολυπληθών ευλαβών προσκυνητών οι οποίοι από το Σάββατο της Πεντηκοστής έως και σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης του Αγίου Πνεύματος - οπότε και ολοκληρώνεται η Πανήγυρις της Ιεράς Μονής με την περιφορά της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τριάδος- με ευλάβεια, πίστη και κατάνυξη προσκύνησαν τήν εξ αποκαλύψεως Θεού ευρεθείσα σεπτή και θαυματουργική Εικόνα της Αγίας Τριάδος.

Κατά την μαρτυρία χιλιάδων πιστών η χαριτόβρυτος Εικόνα τελεί καθημερινά θαύματα στην προσωπική ζωή του καθενός, οι οποίοι και εναποθέτουν ενώπιον Αυτής την ευγνωμοσύνη, την παράκληση και τά αιτήματα τους.

Των πανηγυρικών και λατρευτικών τελετών προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος πλαισιούμενος υπό πλειάδος Κληρικών τόσο της Ιεράς μας Μητροπόλεως όσο και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

Την επιτυχή διοργάνωση της ως άνω Πανηγύρεως επιμελήθηκε ο Ασκών χρέη Ηγουμενοσυμβουλίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Κάντας.

0-zixno1

0-zixnon2

Εμφανίσεις: 56533
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!