Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κοντά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Μητροπόλεως

peraios-paidia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων, για το σχολικό έτος 2011 - 2012 , του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στο ανοιχτό Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Τις ικανότητες των παιδιών στις μουσικές, θεατρικές και γυμναστικές επιδόσεις,  απο τις κερκίδες του θεάτρου  παρακολουθησαν περισσότεροι απο 1800 γονείς και συγγενείς των μικρών μαθητών μεταξύ των οποίων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ Σεραφείμ , ο οποίος  τόνισε την ανάγκη για προστασία  της Ελληνικής Οικογένειας , η οποία βάλλεται με έντεχνο τρόπο.

Πλαισιωμένος  απο τους Διευθυντές του Δημοτικού Σχολείου Κων/νο Παναγιωτοπούλο, του Νηπιαγωγείου Νικολάου Σαμπαζιωτη και του Γυμνασίου Ιωάννη Παπαθεοχαρη και με τη βοήθεια του πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νήφωνα Καπογιάννη ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τους τίτλους σπουδών των μαθητών της ΣΤ´ τάξης ,οι οποίοι φεύγουν θωρακισμενοι με γνώσεις και ηθικές αξίες για τη ζωή προς το Γυμνάσιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό , παραδοσιακό πανηγύρι απο την γνωστή ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου , η οποία φιλικά ερμήνευσε γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

peiraios-paidia1

peiraios-paidia2

peiraios-paidia3

peiraios-paidia4

Εμφανίσεις: 44980
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!