Εκσυγχρονίζεται το πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Pnevmatiko-kentroΤη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εκσυγχρονισμός – Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως» υπέγραψαν η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη και οι ανάδοχοι του έργου, παρουσία του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμου, του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη, του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γεωργίου Ούστογλου και παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Το έργο, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, έχει προϋπολογισμό 999.360,00 € και θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, αφορά στην ανακαίνιση και επισκευή της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου της μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως (Ι.Μ.Α.) που βρίσκεται δίπλα στην μητρόπολη.

Συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή του φουαγιέ, στην ανακαίνιση του κυρίως χώρου της αίθουσας, και της σκηνής.

Το φυσικό αντικείμενο περιλαμβάνει την διαμόρφωση της αίθουσας και των βοηθητικών της χώρων ώστε να υπάρχουν συνθήκες ηχομόνωσης και ακουστικής για τις ζητούμενες χρήσεις.

Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό σκηνής θεάτρου, ήτοι όλους τους μηχανισμούς που αφορούν στον φωτισμό, στον ήχο και στην εικόνα, και διασφαλίζουν όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για θεατρική, συνεδριακή και συναυλιακή χρήση. 

Για την διαμόρφωση του χώρου θα γίνουν επεμβάσεις και στην περιοχή της εισόδου του κτιρίου.

Σοβαρές επεμβάσεις θα γίνουν στο εσωτερικό κέλυφος της αίθουσας για λόγους ακουστικής και αισθητικής.

Μεγάλης έκτασης είναι η επέμβαση στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση της ψύξης – θέρμανσης και εξαερισμού του κτιρίου.

Εμφανίσεις: 35498
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!