Απόδοση της Κοιμήσεως στην Ι.Μ. Λαγκαδά (VIDEO)

lagk

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Θεομητομητορική εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Κριθιάς.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, με την συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Λαγκαδά αλλά και πλήθους πιστών οι οποίοι είχαν κατακλείσει τον Ιερό Ναό προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της εις ουρανούς μεταστάσεως Της.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Kοιμήσεως της Θεοτόκου – Δρυμού.

Στο γεμάτο από πιστούς Ιερό Ναό, οι οποίοι προσήλθαν για να τιμήσουν την μητέρα όλων μας παρέστησαν η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα. Ξουλίδου Σταυρούλα, καθώς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ωραιοκάστρου κ. Ματσουκατίδης Θεόδωρος και Παρισόπουλος Γεώργιος.

 

 

Εμφανίσεις: 45165
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!