Κιλκισίου: «Προσπαθούμε να δώσουμε λίγο χαμόγελο σε οικογένειες»

kilkis2

Κιλκίς, Γιώργος Φερδής / Romfea.gr

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου το φορτηγό με τα τρόφιμα και την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο Αποστολής.

Πάνω από 6.500 προϊόντα φαγητού, παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη της Βορείου Ελλάδος, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως στην περιοχή.

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ φανερά ευχαριστημένος, μιλώντας στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων Romfea.gr τόνισε: «Αισθανόμαστε μια ανακούφιση. Ιδιαίτερα με την στήριξη της Μ.Κ.Ο Αποστολής δεν είμαστε μόνοι μας.»

«Τα προβλήματα στην Μητρόπολη μας είναι πολλά και με την βοήθεια του Θεού όμως θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε κενό στις οικογένειες που υποφέρουν και έχουν ιδιαίτερη ανάγκη βοηθείας ώστε να δώσουμε λίγο χαμόγελο στον κόσμο της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας», πρόσθεσε στην Romfea.gr o κ. Εμμανουήλ.

Να αναφέρουμε ότι η ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου, έγινε δεκτή μετά από αίτημα της Μητροπόλεως προς την Μ.Κ.Ο «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

kilkis4

kilkis3

kilkis1

kilkis5

Εμφανίσεις: 40655
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!