Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Ι.Μ. Θηβών

Image Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος, συναισθανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και θέλοντας να συμβάλει στην ελάφρυνση των βαρών της σύγχρονης οικογένειας προχώρησε, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και μέσα στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος - Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας», στη δημιουργία <<Κοινωνικού Φροντιστηρίου>>.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενισχυτική διδασκαλία μαθητών/τριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να ενισχυθούν και να βοηθηθούν στα μαθήματά τους, με προτεραιότητα σε όσους προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα ανεργίας.

Η επιλογή θα γίνει με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως σε Λιβαδειά και Θήβα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Εμφανίσεις: 41195
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!