Εγκαίνια Ενοριακού Συσσιτίου από τον Νεαπόλεως Βαρνάβα

epiousion - 01

Τα εγκαίνια τού Ενοριακού Συσσιτίου "Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ" τού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης τέλεσε σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στο χαιρετισμό του επεσήμανε τη σπουδαιότητα της όλης προσπάθειας για τους απόρους και τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ήδη από το συγκεκριμένο Συσσίτιο προσφέρονται καθημερινά περισσότερες από 90 μερίδες.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Διευθυντής της Π.Κ.Μ. κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος και ο τ. Γ.Γ. τού Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια τού κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου τής Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως λειτουργούν 28 Ενοριακά Συσσίτια και Τράπεζες Τροφίμων, τα οποία σε συνδυασμό με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Τράπεζα Ρουχισμού της Ιεράς Μητροπόλεως καλύπτουν ημερησίως τις ανάγκες 5.000 και πλέον αναγκεμένων ενοριτών.

epiousion03

 

epiousion09

epiousion11

Εμφανίσεις: 33535
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!