Εκδήλωση για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από την Ι.Μ. Νεαπόλεως

nea

"Στη Μακεδονία του παλιού καιρού..." ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που διοργάνωσε με ξεχωριστή επιτυχία η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Μονή Λαζαριστών σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Απελευθέρωση.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκκλησιαστικούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τη Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων και το επίλεκτο Νεανικό Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, καθώς και κείμενα που αφηγούνταν την ιστορία της Μακεδονίας ανά τους αιώνες, τα οποία συγκίνησαν και ενθουσίασαν την κατάμεστη αίθουσα.


Την εκδήλωση, που έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας με ένα φορτισμένο συγκινησιακά μήνυμα, παρακολούθησαν ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Ορφανός, ο Διοικητής του Γ΄ Σ.Σ. κ. Γεώργιος Μπασιακούλης, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

nea2

nea3

nea4

Εμφανίσεις: 56047
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!