Σηκώνει ψηλά τα χέρια και η Μητρόπολη

rodouΑποκούμπι στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, τους ιερούς ναούς και τις μονές σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, για φαγητό κυρίως αλλά και είδη ακόμα και πρώτης ανάγκης, ζητούν ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας.

Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται, είναι η πλέον χειρότερη όλων των ετών, αφού όπως επισήμανε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Ρόδου ο μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος «έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των ανθρώπων που αδυνατούν ν ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις».

Ο ίδιος, οι ιερείς σε ολόκληρη τη Μητρόπολη πάντως, δέχονται σε καθημερινή βάση αιτήματα για κάλυψη αναγκών ακόμα και σε φάρμακα αλλά και σε αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης για αποπληρωμή λογαριασμών.

«Η εκκλησία κάνει ό,τι μπορεί και στο θέμα των τροφίμων, αλλά αδυνατεί να καλύψει άλλες ανάγκες» - ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.κ. Κύριλλος, επισημαίνοντας παράλληλα την χρησιμότητα της εθελοντικής προσφοράς.

Εμφανίσεις: 76132
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!