Ευχές στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Σεραφείμ

stagon

Του Θανάση Βλάχου / Romfea.gr

Πάμπολλες ήταν οι ευχές τω ν εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων χθες στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του.

Πλήθος πιστών έσπευσε χθες το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος προκειμένου να παρακολουθήσουν την πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου επ΄ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο Σεβάσμιος Ποιμενάρχης αφού μοίρασε το αντίδωρο δέχτηκε τις ευχές του χριστεπώνυμου πληρώματος που με πολύ αγάπη προσήλθε για να τιμήσει τον θρησκευτικό του ηγέτη.

Έναν πραγματικά άξιο ποιμενάρχη όπως έλεγαν που εδώ και 20 χρόνια με την αγάπη προς τον Κύριο και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην τοπική εκκλησία και τους πιστούς δίνει το δικό του στίγμα με το ήθος και την διακονία του.

Αμέσως μετά τον κ. Σεραφείμ ευχήθηκαν με τη σειρά τους στα γραφεία του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Βησσαρίωνος οι Καθηγούμενοι των Ι.Μ. Βαρλαάμ π. Ισίδωρος, Μεγάλου Μετεώρου π. Νήφων, Αγίας Τριάδος π. Δομέτιος, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Δήμου και πλήθος μοναχών και κληρικών.

Όλοι τους ανεξαιρέτως ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη για τα ονομαστήρια του ώστε με υγεία και με την βοήθεια του θεού να συνεχίσει το σημαντικό και θεάρεστο έργο που τυγχάνει της απόλυτης αναγνώρισης ολόκληρης της επαρχίας Καλαμπάκας.

stagon1

Εμφανίσεις: 130650
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!