Συνάντηση Μητροπολίτη Γλυφάδας με τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας κ. Σάββα

glifad

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, φέρει και τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας κ. Σάββας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας.

Εκμεταλλευόμενος αυτή την ευλογημένη συγκυρία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Ελληνική πρωτεύουσα και του ευχήθηκε δεόντως.

Κατά τη συνάντησή τους, σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα,  οι δύο Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλαιές συναντήσεις τους, αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες από την τρέχουσα εκκλησιαστική πραγματικότητα.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, παραμονή της Εορτής του Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας. Ανήμερα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον κατάμεστο από κόσμο ιστορικό Ναό της πόλεως της Γλυφάδας.

glifad2

Εμφανίσεις: 46669
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!