Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καισαριανής (ΦΩΤΟ)

danil1

Καισαριανή, Αιμίλιος Πολυγένης


Με λαμπρότητα και ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής η μνήμη του Προφήτη Δανιήλ.

Να αναφερθεί ότι σήμερα άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος, συμπαραστατούμενος από τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Σύρου κ. Δωρόθεο, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, Ζιχνών κ. Ιερόθεο, Κορίνθου κ. Διονύσιο, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Κηφισίας κ. Κύριλλο και τον Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο.

Στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου παρά την εργάσιμη ημέρα, παρέστη πλήθος κόσμου για να ευχηθούν και να τιμήσουν τον Μητροπολίτη τους.

Τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ευχαρίστησε όλους τους αδελφούς Αρχιερείς, οι οποίοι ήρθαν από κάθε πλευρά της Ελλάδος για να τον τιμήσουν σήμερα που άγει τα ονομαστήρια του.

"Τους ευχαριστώ που σήμερα βρέθηκαν ανάμεσά μας, και συναγωνίστηκαν μαζί μας στις προσευχές υπέρ της Μητροπόλεως μας. Η εορτή του Επισκόπου είναι η εορτή της Μητροπόλεως, οι ευχές προς τον Επίσκοπο είναι ευχές προς την Ιερά Μητρόπολη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δανιήλ.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

18

16

17

19

20

21

22

Εμφανίσεις: 109393
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!