Εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στους αιμοδότες της Ι.Μ. Λευκάδος

IMG 0722Μέσα σε μία απλή σε περιεχόμενο και βαθύτατη σε συμβολισμό εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου, η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους εθελοντικά προσέφεραν αίμα στην τράπεζα αίματος, που διατηρεί στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεράσιμος Ζαμπέλης, ο οποίος τόνισε πως η δημιουργία της τράπεζας αίματος αποτελεί καρποφόρο προσπάθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου π. Θεοφίλου.

Τέσσερα περίπου χρόνια λειτουργεί εθελοντικά η Τράπεζα Αίματος. Πάνω από 25 φιάλες έχουν προσφερθεί σε διάφορα χειρουργεία.

Στην συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος χόρεψαν χορούς από την Μακεδονία και την Θράκη προσφέροντάς τους στους χορηγούς αιμοδότες.

Ο Σεβασμιώτατος, που μαζί με άλλους κληρικούς και αρκετό κόσμο απολάμβαναν την ψυχαγωγική εκδήλωση, σε σύντομη προσλαλιά τους επισήμανε την άμεση ανάγκη της συνέχισης της λειτουργίας της Τράπεζας αίματος, χαρακτήρισε αρκετούς αιμοδότες και ολοκάρδια τους ευχήθηκε υγεία και κάθε αγαθό από τον Κύριο.

Αμέσως ύστερα προσέφερε στους αιμοδότες τιμητικά διπλώματα.

IMG 0697

IMG 0704

Εμφανίσεις: 33826
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!