Η Μητρόπολη Φθιώτιδος μοίρασε 4.000 δέματα αγάπης

fthiotidosΗ Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στο πλαίσιο της μέριμνάς Της για τους απόρους αδελφούς μας, ανακοινώνει πως διανεμήθηκαν μέσω των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τη διάρκεια των προεορτίων ημερών σε όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια 4000 δέματα, (εκ των οποίων 710 διανεμήθηκαν στις κεντρικές Ενορίες της Λαμίας),   σε εμπερίστατους αδελφούς μας και τις οικογένειές τους, προκειμένου να εορτάσουν με τον, κατά το δυνατό, πιο άνετο τρόπο τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να αισθανθούν και με τον τρόπο αυτό την συνεχή αγάπη και φροντίδα της Εκκλησίας τους.

Τα δέματα περιείχαν, όπως κάθε χρόνο, κρέας και διάφορα άλλα είδη τροφίμων, τα οποία προσέφεραν ευλαβείς πιστοί στις Ενορίες τους.

Ακόμη, πολλοί αδελφοί μας, οι οποίοι είχαν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα ενισχύθηκαν και με χρηματικά βοηθήματα. Ενισχύθηκαν, επίσης, και από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς μας πολλές οικογένειες με βασικά είδη διατροφής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως διανεμήθηκαν αυτές τις ημέρες 12.568 είδη ανδρικού, γυναικείου και παιδικού ρουχισμού από το κατάστημα Ρουχισμού της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και 25 κιβώτια με ενδύματα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού.

Συντόμως θα ανακοινωθεί από την Ιερά Μητρόπολη ο συνολικός αριθμός των δεμάτων, που διανεμήθηκαν από όλες τις Ενορίες της, καθώς και οι οικονομικές ενισχύσεις που δόθηκαν σε ενδεείς συνανθρώπους μας και απόρους φοιτητές από Ιερές Μονές της Μητροπόλεως.

Εμφανίσεις: 59480
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!