Το Γ.Ν. της Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Νικοπόλεως Χρυσόστομος

prevezis300xΤο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Μητρόπολης π.Ιωαννίκιο και τον ιερέα του παρεκκλησίου του Νοσοκομείου π.Αλέξανδρο.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου από τον εκτελόντα χρέη διοικητή, κ. Μάνθο Δαρδαμάνη και συνομίλησε με το προσωπικό, ενώ αμέσως μετά έδωσε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και τους συγγενείς τους.

Ο κ.κ. Χρυσόστομος παρότρυνε όλους μας να αφήσουμε τον Χριστό να γεννηθεί στην καρδιά μας υπογραμμίζοντας ότι μόνο έτσι μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα.

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε μαζί με τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και δώρα στους ασθενείς οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι και συγκινημένοι από την πρωτοβουλία του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γηροκομείο της πόλης, εκφράζοντας την υποστήριξη της Μητρόπολης προς τους ηλικιωμένους και όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .

Εμφανίσεις: 49312
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!