Κοπή πίτας και απολογισμός έργου από τον Μητροπολίτη Νικαίας

nik

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, το οποίο κατέκλυσε πλήθος λαού, παρουσία κληρικών, τοπικών φορέων και των αρχών.

Ορχήστρα Νέων της Μητροπόλεως παρουσίασε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια έγινε με προβολή οπτικοακουστικού υλικού, ο απολογισμός του ποιμαντικού, φιλανθρωπικού και νεανικού έργου που επιτελέστηκε κατά το παρελθόν έτος 2012. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη θερμώς και ευχαρίστησε, στη συνέχεια τίμησε:

- τις εθελόντριες που διακονούν στα 15 Ενοριακά Συσσίτια, στα οποία προσφέρονται καθημερινά περισσότερες από 1500 μερίδες φαγητού και
- τις πολυπληθείς ομάδες συμπαραστάσεως ασθενών και κρατουμένων που προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στα νοσηλευτικά και σωφρονιστικά ιδρύματα.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον Κλήρο και το Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως ευλογημένο και ειρηνικό το νέο έτος 2013.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νικαίας-Αγ. Ιωάννου Ρέντη κ. Γεώργιος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο Βουλευτής Αναστάσιος Νεράντζης, ο τ. βουλευτής Ηλίας Βουγιουκλάκης, ο τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Βασίλειος Μπένος, ευεργέτες και συμπαραστάτες στο Έργο της Μητροπόλεως.

nik2

Εμφανίσεις: 64969
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!