Την συνδρομή των Μοναστηριών ζήτησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος

fthiotidosΤην συνδρομή των Ιερών Μονών της Φθιώτιδας ζήτησε για πρώτη φορά στα 17 χρόνια της αρχιερατείας του ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά σπουδαστές, αριστεύσαντες φοιτητές καθώς και άμισθους κληρικούς.

Στην επιστολή του Σεβασμιότατου που εστάλει πριν 2,5 μήνες αναφερόταν ότι καλό θα ήταν το κάθε μοναστήρι να προσκομίσει το ποσό των 1000 ευρώ.

Από τα 18 Μοναστήρια συγκεντρώθηκαν 10.450 ευρώ αφού τα 9 έστειλαν από 1000 ευρώ, τρία μοναστήρια δεν έδωσαν χρήματα και τα υπόλοιπα θέλησαν να βοηθήσουν με μικρότερα ποσά από 50 έως και 500 ευρώ.

Η Μητρόπολη Φθιώτιδος έδωσε στην δημοσιότητα αναλυτικά τα ποσά με τα οποία ανταποκρίθηκαν τα Μοναστήρια και τους αποδέκτες των οικονομικών βοηθημάτων.

Ο μητροπολίτης Φθιώτιδας ευχαρίστησε όλα τα μοναστήρια για την συνδρομή τους στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας και έκανε γνωστό πως τα χρήματα που αφήνουν οι πολίτες τα διαχειρίζονται οι ηγούμενοι αφού από την μητρόπολη Φθιώτιδος δεν εισπράττει ούτε οι νομοθετημένοι πόροι και εισφορές.

Εμφανίσεις: 56632
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!