Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Ι.Μ. Καστορίας (Video)

DSC06046

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, επισκέφτηκε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στα πλαίσια της επισκέψεώς του στην ακριτική Καστοριά.  

Ο κ. Υπουργός έδειξε το ενδιαφέρον του για τη ποιμαντική, κοινωνική αλλά κυρίως για τη φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς, που είναι γνωστή, όπως είπε χαρακτηριστικά, όχι μόνο στα εκκλησιαστικά δεδομένα.

Ο Σεβασμιώτατος επισήμανε στον κ. Στυλιανίδη τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των εν δοκιμασία συμπολιτών του, καθώς τόσο στο καθημερινό συσσίτιο όσο και στις Τράπεζες Τροφίμων της Μητροπόλεώς Καστορίας προστρέχει ο λαός για την ανακούφισή του.

Επίσης, στον κ. Υπουργό ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ έθεσε και το θέμα του διορισμού των κληρικών μας και του παρουσίασε τα προβλήματα με τις κενές εφημεριακές θέσεις στα ακριτικά χωριά της Πατρίδος μας, ζητώντας του να το μεταφέρει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να το επανεξετάσουν εξ’ αρχής.


stilian

stil1

stil2

stil3

Εμφανίσεις: 72804
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!