Η εορτή του Αγίου Αθανασίου στην Ι.Μ. Λαρίσης

athanasios.laris1Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Λαρίσης τέλεσε τη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Συνάξεως του Μεγάλου Αθανασίου και του Αγίου Κυρίλλου, αμφοτέρων Πατριαρχών της δευτεροθρόνου Εκκλησίας των Αλεξανδρέων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας π. Αχίλλιος, ενώ ο Σεβασμιώτατος προ της απολύσεως ευχαρίστησε για την παρουσία τους τόσο τον Βουλευτή του νομού κ. Χρήστο Κέλλα και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη, όσο και τα αναρίθμητα πλήθη των πιστών Χριστιανών που γέμισαν ασφυκτικά μέσα και έξω το μεγαλοπρεπή Ναό της πόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσλαλιά του και στην πολεμική που δέχεται η Αγία μας Εκκλησία τόσο για το μάθημα των Θρησκευτικών, για την αργία της Κυριακής και για το μη διορισμό νέων Ιερέων, καλώντας όλους τους πιστούς να ενώσουν τις φωνές τους προκειμένου να μην καταντήσει η Ελλάδα μας, πατρίδα χωρίς Χριστό.

Εμφανίσεις: 58450
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!