Ο αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

ifepex7

Σήμερα, Πέμπτη 14-2-2013 ο αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Έρικ Ρούμπιν συνοδευόμενος από τον Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Ρόμπερτ Σάντερς, από την διπλωμάτη του πολιτικού τμήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Κριστίνα Λε, και από την κ. Ξένια Κοσμίδου, ειδική επί πολιτικών και οικονομικών θεμάτων του Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, επεσκέφθη τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο στο γραφείο του και είχε μετ’ αυτού συνεργασία και συζήτηση διαρκείας μιας ώρας.

Η συζήτηση υπήρξε διεξοδική στα θέματα τα οποία αφορούν και ενδιαφέρουν την Ελλάδα, υπό το πρίσμα βεβαίως πάντοτε και το κλίμα της αρχιερατικής εκκλησιαστικής ευθύνης του κ. Ανθίμου, και από την άλλη πλευρά διετυπώθησαν απόψεις που αφορούν σε καίρια προβλήματα όπου εφάνη ότι η ενημέρωση του κ. Υφυπουργού ήταν γι’ αυτόν χρήσιμη και εξυπηρετική για την διαμόρφωση γνώμης επί των θεμάτων αυτών.

Η όλη συζήτηση και διαδικασία, και η προσφορά δώρων και αναμνηστικών στον Υφυπουργό των ΗΠΑ είναι ένα ξε χωριστό γεγονός για την πόλη μας και την τοπική Εκκλησία.

DSC 7350

D7387

Εμφανίσεις: 58548
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!