65η επέτειος της ενσωματώσεως με την Μητέρα Ελλάδα

dodekanisa1

Με πατριωτικό ενθουσιασμό και θρησκευτική λαμπρότητα εορτάστηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2012, η 65η επέτειος της ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα.

Βάσει του προγράμματος που εκδόθηκε υπό του Δήμου Λέρου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη,  τις Αρχές και τους φορείς του νησιού, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Τρίτη 5 Μαρτίου, με γενικό σημαιοστολισμό και φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων, καταστημάτων, οικιών, ναυλοχούντων πλοίων, κλπ.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε όλα τα σχολεία της Λέρου πραγματοποιήθηκαν σχετικές ομιλίες από τους εκπαιδευτικούς για την ιστορική σημασία του μεγάλου γεγονότος της Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα.

Μετά τις ομιλίες, οι μαθητές των σχολείων κατέθεσαν στεφάνια στις προτομές του Π.Ρούσσου στο Λακκί και Απ.Ευαγγέλου στον Πλάτανο.

dodekanisa

dodekanisa

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 51921
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!