Ο Μητροπολίτης Αλέξιος μοίρασε 4.500 δέματα με τρόφιμα

nikaias1

Με συναισθήματα συγκίνησης και πατρικής αγάπης ο εμπνευστής του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.Αλέξιος, τή Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη υποδέχτηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως 4.500 άπορες οικογένειες από τους 7 δήμους της μητροπολιτικής  μας περιφέρειας (Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Χαιδάρι).

Να σημειωθεί ότι ύστερα από 18 χρόνια συνεχούς πολύπλευρου ποιμαντικού έργου είναι η πρώτη φορά που εξαιτίας του πλήθους των απόρων οικογενειών χρειάστηκαν 2 ημέρες για να τους διανεμηθούν είδη διατροφής, καθαριότητας, λαμπάδες, γλυκίσματα και δώρα για τα μικρά παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τα δώρα της αγάπης ευχήθηκε σε όλους το Φως της Αναστάσεως να επαναφέρει τη χαρά, την ελπίδα και το χαμόγελο στη ζωή μας.

Στο πρόγραμμα του  Σεβασμιωτάτου  συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις στα 16 συσσίτια των ενοριών της Μητροπόλεως μας, στα οποία βρίσκουν καταφύγιο πάνω από 1.600 συμπολίτες μας καθημερινά.

Οι ομάδες εθελοντικής προσφοράς επισκέφτηκαν τα νοσηλευτικά και σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ η παρουσία του Μητροπολίτου μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους πονεμένους συνανθρώπους μας.

nikaias3

nikaias2

Εμφανίσεις: 41489
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!